In 2001 als schoolverlater binnengekomen bij een MKB automatiseringsbedrijf. Zelfstandigheid en leergierigheid waren en blijven mijn gereedschappen om klanten oplossingen te bieden die aansloten bij de visie van hun onderneming. In 2005 besloot ik mijn carrière op een hoger niveau te tillen door bij een doorgewinterde IT organisatie te starten.


Certificeren

In 2005 gestart bij Wortell als Microsoft Engineer met als doel opgebouwde kennis in certificering te gaan vertalen. Mede door de gedegen praktijk ervaring belangrijke certificaten behaald.


Droomstart

Juni 2007 ging een droom voor mij in vervulling met de start van mijn eigen onderneming ITvention.

De opgebouwde kennis en kunde zorgden ervoor dat opdrachtgevers snel hun weg vonden naar ITvention.


Erkenning

Het fijne van zelfstandige ondernemer is de erkenning die mijn eigen bedrijf en ik als persoon krijg gedurende een project. Klant tevredenheid werkt voor mij twee kanten op, voor de klant die een goed resultaat ziet en voor mij de trots van weer een succesvol project.


Simpel en doelgericht

Mijn motto: Problemen ondervindt elk project maar elk probleem hoeft geen project te worden.


Referenties

”Bob is een teamplayer met een brede kennis van het Microsoft portofolio en heeft een goede kennis van de producten waar hij verantwoordelijk voor was. Indien hij te maken kreeg met een product waar hij nog geen kennis van heeft is hij in staat deze snel eigen te maken. Hij sociaal, flexibel en altijd welwillend mensen te helpen.”

Ben van Bracht, Projectmanager Belastingdienst Toeslagen Nieuw


”Ik heb Bob leren kennen als een zeer gedreven collega. Zijn enthousiasme in het ontwerpen gecombineerd met een hoogstaand kennisniveau van het Microsoft platform heeft er voor gezorgd dat er in korte tijd een zeer hoogwaardige omgeving is neergezet. De samenwerking was zeer prettig.”

Jörgen Spanjer, Owner Luxit


”I got to know Bob as a dedicated teamplayer with great value for the project. Besides his great expertise he is a great person to work with, and doesn't lose his eye on the social aspects of being part of a project.”

Peter Verhey, Consultant Paxton IT


“Bob is a great colleague and an asset to any organisation. Bob is someone who can dive deep into technical matters but still keeps eye on the big picture, for himself, but also for the team.”

Matthijs Haverink, Consultant QNH


Bob Morcus

Certificering:

MCITP 2008

MCSA 2008

MCTS

MCSE 2003

MCSA 2003

MCP Legacy

SCOM 2007

SCCM 2007

SMS 2003

Windows XP / 7